BIBLIOTECA MANUEL BELGRANO - Facultad de Ciencias Económicas - UNC

Imagen de Google Jackets

What makes people cook with improved biomass stoves? : a comparative international review of stove programs / Douglas F. Barnes [y otros].

Colaborador(es): Tipo de material: TextoTextoIdioma: Español Series World Bank technical paper ; no. 242Fecha de copyright: Washington, D.C. : World Bank, ©1994Descripción: ix, 44 páginas : ilustraciónTipo de contenido:
  • texto
Tipo de medio:
  • sin mediación
Tipo de soporte:
  • volumen
ISBN:
  • 082132800X
Tema(s): Clasificación CDD:
  • 333.953915
Contenidos:
Foreword -- Abstract -- Acknowledgments -- 1. Introduction -- 2. The emergence of stove programs -- 3. Reasons for promoting improved stove programs -- 4. General lessons from stove programs -- 5. Summary and conclusions -- Bibliography -- Annex 1. Evaluations of improved cookstoves -- Annex 2. Projects surveyed for study.

Bibliografía: páginas 31-36.

Foreword -- Abstract -- Acknowledgments -- 1. Introduction -- 2. The emergence of stove programs -- 3. Reasons for promoting improved stove programs -- 4. General lessons from stove programs -- 5. Summary and conclusions -- Bibliography -- Annex 1. Evaluations of improved cookstoves -- Annex 2. Projects surveyed for study.

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.

Bv. Enrique Barros s/n - Ciudad Universitaria. X5000HRV-Córdoba, Argentina - Tel. 00-54-351-4437300, Interno 48505
Horario de Atención: Lunes a Viernes de 8 a 18

Contacto sobre Información bibliográfica: proinfo.bmb@eco.uncor.edu
Contacto para Donación bibliográfica: gestiondelacoleccion.bmb@eco.uncor.edu